Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Адаптирахме бизнес модела към ситуацията в момента. Решихме, че

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgАдаптирахме бизнес модела към ситуацията в момента. Решихме, че
Коментари Харесай

Хотелиер, предлагащ база за хора под карантина: Не търся печалба, искам хотелът да се използва

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Адаптирахме бизнес модела към обстановката сега. Решихме, че е по-добре да бъдат настанявани хора у нас, които се връщат от чужбина, изясни пред Нова тв хотелиерът Стоил Далевски, който предлага базата му да се употребява за хора под карантина.

Мерките не са задоволителни, в този момент хората се прибират при фамилиите си, от там потегли и казусът в Италия. Нека идват в хотела, ние имаме леглова база, интернет, телевизия. Ще коства толкоз, колкото излиза на мен като притежател - 60-70% надолу отпреди. Ако са у дома, те ще заплащат електричество, ток, вода. Няма да търсим облага. Предпочитам щедрост, в сравнение с хотелът да стои затворен.

Това не са заболели хора, а потенциални носители на вируса. Искаме дребна пролонгация на бизнесите, които обслужваме. Не бих употребил схемата 60/40. И 40% няма по какъв начин да се платят, когато не се работи. Даже за някои сътрудници било по-изгодно да не работят, да не амортизират базите сега споделят те самите. Аз не го разбирам, разясни хотелиерът.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР